martes, 12 de abril de 2011

LOS MOLINOS EN EL DIARIO LOCAL, EL BRUGUERS


Los Molinos UD guanya al Martorell

12 abr 2011 13:09:00

$pie-foto2

Els jugadors que prepara Antonio Alcaraz han guanyat a casa, per un gol a zero, en un partit que van dominar sense problemes


Los Molinos UD ha vençut aquesta jornada al Martorell per la mínima en un partit on els blanc i vermells van gaudir de nombroses oportunitats per marcar. Els homes que prepara Antonio Alcaraz van gaudir d’ocasions molt clares ja durant el primer període, mentre que l’equip rival amb prou feines va crear perill.

A la segona part, el Martorell vaser més ofensiu, mentre que els gavanencs van continuar dominant el joc, trenant més ocasions de perill que van materialitzar-se, finalment en gol gràcies al xut des de l’interior de l’àrea de Muñoz. El Martorell va intentar, sense fortuna, igualar el marcador, mentre que el Molinos, lluny de conformar-se amb el resultat, va buscar, de manera imperiosa, incrementar la renda de gols. Abans d’acabar el partit, el Martorell va espantar als aficionats gavanencs enviant una pilota a la creueta de la porteria d’Álvaro, en un xut de falta.

Segons l’entrenador de Los Molinos UD, Antonio Alcaraz, “en aquesta divisió hi ha molta igualtat i el Martorell és un conjunt que marca molts gols, però nosaltres estem en un bon moment i gaudim d’una bona defensa i d’un bon porter, per això als rivals els costa fer-nos gols. Per a nosaltres aquest resultat és molt bo”.

Hores d’ara, Los Molinos ocupa la cinquena posició a la classificació . Això vol dir que els gavanencs podrien aspirar a guanyar el campionat. Malgrat tot, el tècnic local no s’ho planteja. Alcaraz explica que “el més important és mantenir la categoria. Ara ens queden 9 partits i anirem poc a poc”.

El proper cap de setmana Los Molinos Gavà s’enfrontarà al Casablanca que és cuer a la taula amb només 3 victòries i dos empats en el que portem de temporada.

5 comentarios:

mister, pero no prepara.. dijo...

A ver, aclaración desde Bilbo, que ya dije a la prensa que yo de preparar nada de nada, que ya os preparais solitos vosotros, y en cuanto a lo de mantenernos, era para despistar y para que se confien....ahora si vamos a por el campeonato, pero que sepais que como quedemos primero..la liamos..pero bueno que sólo sea como dice nuestro comentarista mas popular, el de los motes...se hará lo posible por la afición..bueno y por nosotros también..HE DICHO !!

MANU dijo...

¡¡¡Si señor mister, así se me gusta, con contundencia, a por el campeonato y si hay que liarla se lía que en eso somos especialistas!!!

BARTOLORREAK dijo...

¡¡¡Eso mister ke muxos de este ekipo llevamos "liando" desde bien jovencitos y algunos todavia ni lo han dejao...(es lo ke tiene el CERRO)¡¡¡

Agus dijo...

Mister, en estos casos yo siempre digo que es mejor ir "de tapao" y pegar el arreón al final!!!

de momento, estamos muy cerquita de la salvación que era nuestro objetivo, y lo que seguro no nos van a quitar es la ilusión por llegar a ser campeones, que es difícil? lo es, pero ahí estamos dando por saco, además soñar es gratis, que cojones jejeje

barcelona q gane los 4 partidos dijo...

q soñar ni q pollas,es poner ganas y si uqedamos campeones bienvendio sea,mientras este yo ahi la ilusion prevalecera aunq m rompa las uñas d elos pies