martes, 6 de noviembre de 2018

PELS VALENTS GAVÀ

APROVECHANDO EL DERBI FUTBOLERO, ENTRE EL GAVÀ Y LOS MOLINOS, VAMOS A INTENTAR RECAUDAR LO MÁXIMO POSIBLE POR UNA BUENA CAUSA DIRIGIDA POR LA GUARDIA URBANA.
OS PONGO LA INFORMACIÓN COMPLETA PARA QUE PODAIS COMPARTIRLA CON TODO EL MUNDO.
A VER SI ACABAMOS CON TODOS LOS ESCUDOS.   NO TE OLVIDES!! EL DIA 10 A PARTIR DE LAS 15.00 EN CAN TINTORÉ  HABRÁ UN STAND DONDE PODER ADQUIRILOS
  INSTAGRAM
  WEB
   FACEBOOK


 


La Policia Municipal de Gavà s’ha sumat a la campanya ‘Escuts solidaris’ per contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil que es fa al Sant Joan De Déu Pediàtric Center de Barcelona. L’objectiu d'aquesta campanya és aconseguir 30.000.000€ per a crear el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa així com per a projectes d’investigació, atenció i educació d’aquests nens i nenes.

La Policia Municipal de Gavà s’adhereix recaptant fons a través de la venda d’uns escuts especials que combinen la insígnia policial municipal amb l’etiqueta “pels valents”, que identifica la lluita dels nens i nenes contra la malaltia. 

Més de 140  de policies locals de tot Catalunya ja s’han adherit a la campanya que neix de la iniciativa dels agents de policia del municipi de Sant Celoni.

Les insígnies estan impreses amb fil daurat, color que simbolitza la lluita contra el càncer infantil, sobre un fons negre.
La venta de escuts es realitza  a les dependències de la Policia Municipal de Gavà i Ajuntament Gavà i comerços de la població.
A partir de setembre farem la campanya a l'escoles del municipi i a les entitats esportives.
Podeu contactar amb nosaltres a travès de email de Jordi (caporal Jordi Cartuchà) o email de Javier (agent Javier Sicilia)
En Facebook Pelsvalentesgava o Instragram Pelsvalentsgavà

No hay comentarios: